Bunkerkortet

Alla medlemmar och gäster kan skaffa ett så kallat BUNKERKORT

Med bunkerkortet erhåller du 10% på hela sortimentet i restaurangen och kiosken vid köp med kortet.

Så funkar det:

• Restaurangen & bemannad kiosk: Visa ditt kort när du skall betala.
  • Kiosken (obemannad): Skriv upp på listan vad du handlat och skriv ner ditt bunkerkortsnummer. På kvällen när listan tas in så dras beloppet från ditt konto.

Ytterligare:
Du får vid varje köp i restaurangen även reda på ditt aktuella saldo.
Har du pengar kvar vid årets slut så finns dessa kvar på kontot till nästa säsong.
Bunkerkorten köpes och laddas i restaurangen. Kortet är gratis om du laddar det med minst 500 kr.

Vi ser det här som en fördel för både medlemmar och klubb:
Du slipper ha med dig kontanter på banan och du får 10 % rabatt på alla dina restauranginköp.
Klubben minskar stöldrisker, slipper räkna kontanter och minskar kontanthanteringen, vi får in kapital i förväg att köpa varor m.m.

Varje bunkerkort som aktiveras underlättar personalens arbete så de kan fokusera på att ge god service och servera dig god mat.