Veterantävlingar - tävlingsanmälan

Veteranernas tisdagsgolf med starttid mellan 08:00 och 11:00 pågår hela golfsäsongen med undantag av klubbens Golfvecka.
Ett sammanstatt dokument med alla tävlingar, spelformer och tävlingsansvariga  finns i Spelschemat
>> Spelschema

Använd i första hand Min Golf för att anmäla er till en tisdagstävling. Det finns fler vägar att komma till Min Golf.

Alt 1 Klicka på Kalender på hemsidans snabbrubriker. Välj den aktuella tävlingen. Klicka på texten och du får en detaljerad information om tävlingen. Under texten finns "Anmäl dig till denna tävling". Klicka på texten och du länkas över till Min Golf.

Kalendern visar aktuell månad, använd pilen till höger i månadsrubriken för nästa månad.

När tävlingen är lottad kan du också se startlistan via kalendern.

Alt 2 Använd nedanstående länk till Min Golf och sök er fram som tidigare till tävlingsanmälan på hemmaklubben.

>>   http://www.golf.se

En del tävlingar behöver mer detaljerad information än vad som framgår av Spelschemat ex

>>   Running Eclectic

>>   Veteranmötet