Sommarläger

Knatte Golf Camp, 2 dagar vecka 24

Två dagar torsdag den 11 juni till fredag den 12 juni. Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 12.00.

Juniorlägret genomförs på Nacka GK, leds av pro Raymond Luc Morin samt våra duktiga äldre juniorer, samling vid puttinggreen.

Träning på övningsområdet och rangen samt korthålsbanan. Klubbor finns att låna under träningen

Ålder: ca 6-7 år

Antal platser: 16 st

Pris: 500 kr.

Juniorläger vecka 25

Fyra dagar måndag den 15 juni  till torsdag den 18 juni. Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 15.00 varje dag.

Juniorlägret genomförs på Nacka GK, leds av pro Raymond Luc Morin samt våra duktiga äldre juniorer, samling vid klubbhuset.

Juniorläger vecka 26

Fyra dagar måndag den 22 juni  till torsdag den 25 juni  . Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 15.00 varje dag.

TimeCenter

Juniorläger vecka 27 (NYINSATT LÄGER)

Fyra dagar måndag den 29 juni till torsdag den 2 juli. Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 15.00 varje dag.

Juniorläger vecka 32

Fyra dagar måndag den 03 Augusti  till torsdag den 06 Augusti . Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 15.00 varje dag.

Pris: 1.800 kr

Juniorläger vecka 33

Fyra dagar måndag den 10 Augusti  till torsdag den 13 Augusti . Inga förkunskaper krävs. Vi startar kl 9.00 och slutar kl 15.00 varje dag.

Pris: 1.800 kr