Eclectic med låsning säsongen 2021

Avgiften för hela säsongen är 100kr. Deltagandet börjar gälla från det att man betalat in avgiften. När man har låst ett hål kan man inte ändra resultatet på det hålet. Och låser man inte hålet efter avslutat spel, dvs markerar låsningen på sitt scorekort, så kan man inte använda ett resultat i efterskott. Det gäller kanske att inte vänta till sista omgången, för då är man fast med just det resultatet. Priser utifrån antalet deltagare. Mycket mer tillbaka till spelarna än det SGF rekommenderar! Precis som vid själva Herrgolfen.

Omgång nr8 klar

Klicka på pdf-länken så får du se hur det ser ut med låsningarna efter omgång8 och vilka som deltager i denna eclectic, dvs anmälda vid omgång nr9. OBS! Om du ser något fel eller glömde att skriva in en låsning, slå en signal till mig på direkten, dock ej tidig morgon eller sen kväll. Ring 070-549 32 55, Ulf Westerberg. Eller skicka ett SMS på vilket/vilka hål du villlåsa från torsdagen den 15 juli.

OBS! Du måste låsa hål innan du startar nästa runda, annars är resultat på hål på den föregående rundan ej möjliga att låsa. Skriv på ditt scorekort vilka hål du låser. Skriv tydligt på sgorekortet: låser hål ..., ..., ... och ....Du kan låta bli att låsa något hål eller låsa flera.