Startslaget 2014

Årets första 18-hålstävling går som vanligt av stapeln den första lördagen i maj.

Scramble är kul!

Scramble är en av de mest lättsamma och roligaste tävlingsformerna som finns anser många. Du behöver ju inte ha den perfekta formen för att ändå kunna bidra till lagets framgångar - ofta räcker det med att sänka en putt vid rätt tillfälle eller lyckas med ett utslag som gör att ni har en boll i spel!

Till Startslaget anmäler du dig och så lottar tävlingsledningen ihop dig med tre andra golfare. Eftersom det är kanonstart så startar alla samtidigt och därmed kommer alla i mål ungefär samtidigt vilket gör att det blir extra festligt vid prisutdelningen. Den förhöjda startavgiften vid Startslaget kommer sig av att en sopplunch serveras när ni lämnat in lagets scorekort.

Du anmäler dig på Golf.se >> Min Golf