Nacka Golfklubb + Svensk Golf

Missa inte chansen med Svensk Golf

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Nacka GK inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Nacka GK medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Nacka GK får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

Klicka här för att teckna prenumeration

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.

Nytt om Svensk Golf:

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

Vad händer med Svensk Golf under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?

Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

Klicka här för att teckna prenumeration