Välkomna till en rekordtidig säsong

Medlemsbrev april 2020

Nu närmar sig golfsäsongen på riktigt. Redan på torsdag (Skärtorsdagen) planerar och jobbar vi för säsongsöppning. Bollränna gäller fram tom 30 april. Vi öppnar även övningsområdet och bortre rangen på torsdag.

Restaurang och kiosk är stängda men vi säljer kaffe / vatten i receptionen som kan intas utomhus.

Samtliga tävlingar är inställda tillsvidare (30 juni, men kan skjutas på ytterligare)

Vi välkomnar Birgitta Johansson till oss på kansliet! Birgitta är en glad och positiv medarbetare med erfarenhet från flera branscher. From april jobbar hon deltid hos oss och lär sig våra rutiner på kansliet. Birgitta som bor i Saltsjö-Boo har lång erfarenhet från servicebranschen och har senast arbetat som redovisningskonsult. Vi tror att Birgitta kommer kunna bidra väldigt mycket och tillsammans med oss bygga upp en stark och välfungerande kanslifunktion.

Vi vill att alla medlemmar läser denna information för att vi alla ska kunna göra vårt yttersta för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Säkerheten för våra medlemmar, gäster, företagspartners och vår personal har hög prioritet. Vi kommer därför vidta åtgärder för att bidra till en minskad smittspridning av coronaviruset och utgår ifrån att du som besöker oss hjälper till med detta och tänker likadant.

Nacka Golfklubb följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och har därmed följande bestämmelser som gäller tillsvidare:

Vid och runt klubbhuset

• Betalning av greenfee erbjuds ske via swish om så önskas.
  • Vi undanber våra gäster att använda våra omklädningsrum.
  • Scorekort kommer att finnas i låda vid första tee.
  • Vi kommer ha extra städning i våra klubbhus.
  • I receptionen använder vi tejpmarkering på golvet för att säkerhetsavstånd hålls.
  • Vi vill att max 3 kunder är i shop/reception samtidigt. Håll ett socialt avstånd på 2 meter.
  • Vi tillhandahåller handdesinfektion i klubbhuset vid våra entréer.
  • Vi har ingång endast genom stora entrédörren (den gröna) och utgång endast genom receptionsdörren (den blåa) vi försöker så ofta vädret tillåter att hålla dörrarna öppna för att ni inte ska behöva ta i handtagen.
  • Vi använder desinfektionsmedel på handtagen till hyrvagnarna och har uppmärkt vilka som är klara för uthyrning.
  • Vi har golfbilsförbud tillsvidare.
  • Vi har ingen uthyrning av hyrset via receptionen tillsvidare.

På banan

• Låt flaggan sitta kvar i hålet.
  • Kratta inte bunkrarna, snygga istället till med foten eller klubban.

Övrigt

• Aktuell information från Folkhälsomyndigheten finns uppsatta på Nacka Golfklubb.
  • Vi vill att våra besökare ska ha en god handhygien och hosta/nysa i armvecket, alla ska vara extra noga med hygienen vid ev toalettbesök samt undvika att röra ögon, näsa och mun.
  • Det är förbud mot att visas hos oss vid feber, hosta och övriga sjukdomssymtom (gäller både besökare och personal).

Vi håller er uppdaterade vid förändrade villkor.

Varmt välkommen till oss för att njuta av härligt golfspel!