Inbjudan till årsmöte

INBJUDAN TILL VETERANERNAS ÅRSMÖTE!

Tisdagen den 13 december kl. 14:00 är Du välkommen till veteranernas årsmöte i golfklubbens restaurang. Vi bjuder på kaffe och glögg med tillbehör.

Dagordning:

• Årsmötet öppnas
  • Information från klubb- och banchef
  • Val av ordförande och sekreterare för mötet
  • Val av två protokolljusterare
  • Verksamhetsberättelse och ekonomi
  • Tävlingsstatistik 2022
  • Danvikspokalen
  • Val av kommitté och valberedare för ett år
  • Veterangolf 2023
  • Övriga frågor
  • Mötet avslutas

Årsredovisningen för 2022, verksamhetsberättelse och ekonomiredovisning, ligger upplagd på webben under Veteran/Årsredovisning

Under Veterangolf 2023 ska vi bl.a. behandla frågan om ett eventuell byte av speldag.
På klubbens årsmöte framfördes förslag och önskemål om att veteranerna byter speldag till måndagar. Förhoppningen med ett byte av speldag är att få fler damer till både veterangolfen och damgolfen då damerna på så sätt får en vilodag mellan speldagarna. Det finns säkert både för- och nackdelar med detta så fundera på vad Du tycker så tar vi upp frågan på mötet.

Hjärtligt välkommen!

/Veterankommittén