Herrgolfens slut i antågande. Avslutning lörd 9 oktober

Nu är det bara 1st omgång kvar. Sedan avslutning den 9 oktober. För de som vill vinna Eclectic med låsning är det av vikt att låsa hålen de hat kvar, så att det inte blir "full pott" på de hålen och för de som siktar på att vinna Order of Merit gäller det att ta sig högt up i prislistan den sista omgången. Självklart är det läge att spela oavsett segerchanser i dessa två tävlingar, eftersom de övriga ordinarie priserna delas ut som vanligt och lunchkuponger lottas ut.

Deltag torsdag den 30e september (vanliga deltävling) och lördag den 9e oktober (Avslutningen, kan anmälas redan nu)

  En deltävling kvar med ordinarie priser och möjlighet att låsa hål, samt skaffa poäng till Order of Merit.

Avslutningen lödag den 9 oktober. Spelstart 09.00. Lottning 08.30 :

. Anmälan kan göras nu på nätet. Betalning på plats till Harri. 150 kr i spelavgift i pch med två tävlingar och priser i båda.

- OBS! Lunchen kommer att finnas efter avslutat spel. Beställning i förväg till mig på mail: lapplandspilen@gmail.com eller via SMS till 070.5493255  Välj mellan A/ Wallenbergare B/ Fiskrätt  C/  Vegansk    Betalning: Kontant 99kr eller lunchkupong till Harri. Betalas samtidigt som spelavgiften

- Det blir kombinerad par- och individuell tävling. Den individuella = slaggolf och lagtävlingen = poängbogey. Tremannalag där de två bästa poängen räknas på varje hål.

- Det blir ihoplottade trebollar, vilka är även bildar lag. Ev tvåmannalag får en tredje inlottad av övriga deltagare. Lottning på plats en halvtimme före start ur tre olika högar utifrån 

- Prisutdelning vid lunchen, dels för avslutningens spel och dels för Eclectic med låsning, och dels i nämnandet av Order of Merit. Dagens spel har priser individuellt, partävlingen, korthålen och scratch.

- Gemensm start från hål1 och bakåt, dvs hål 18, 17, 16, 15, osv

- OBS! Avgift för detta är 150kr. Kontant på plats i god tid före spelstart. I priset ingår ej lunchem. Den betalas separat kontant till ordinarie lunchpris eller med lunchkupong. Båda betalningarna till Harri.

- Ev frågor till Ulf Westerberg e-post lapplandspilen@gmail. com eller SMS till 070-5493255

Fler artiklar

Namn Datum
Äntligen dags för årets Golfvecka 2022-06-22
Bilder från PK Tour 2022-06-20
Players 1:st 2022-06-17
Senare starttid PK Tour 2022-06-14
Herrgolfen mixed 23 juni 2022-06-10