Grattis årets klubbmästare 2022!

Årets KM lockade ett rekordstort startfält. Här är årets fem klubbmästare på Nacka GK!

När KM avgjordes på Nacka GK i helgen var det rekordmånga deltagare - 104 stycken! - som gjorde upp om äran i fem klasser.

Årets nyhet var HCP-KM där deltagarna spelade slaggolf över 36 hål och fick räkna bort sitt handicap.

Här segrade Christina Holmefalk i damklassen och Magnus Rosenstråle i herrklassen.

I singel-KM vann Felix Labor juniorklassen, Marit Engstedt damklassen och Colin Jack herrklassen.

Colin Jacks avslutningsrond på 68 slag innebär också ett nytt banrekord för vår nya bansträckning med nya hål 1 och 2.

Tävlingskommittén vill passa på att tacka alla deltagare, klubbens personal och alla frivilliga krafter som har ställt upp hela helgen och säkerställt att hela arrangemanget har avlöpt framgångsrikt. Och dessutom förstås gratulera våra nyblivna klubbmästare! Prisutdelning kommer att ske i samband med tävlingen Slutslaget, senare i höst.

På bilden klubbmästarna i respektive klass (från vänster):
Christina Holmefalk, HCP-Dam
Felix Labor, Junior