Årsfaktureringen

Årsavgifterna

Vi har precis mailat ut fakturor gällande årets avgifter. På höstmötet gick vi igenom den nya organisationen vilket har medfört en omfördelning av avgifterna. Medlemsavgiften är sänkt och spelavgiften är höjd. Städavgiften är borttagen. Totalsumman på årsavgiften är samma som förra året.

Var uppmärksam på att de som inte betalar sin faktura kommer inte kunna boka golftider när säsongen startar.

För dig som vill delbetala sin årsavgift via MoreGolf-kortet finns information här: https://golf.se/moregolf/

Rätt uppgifter i Min Golf Om ni inte fått någon faktura kan det bero på några olika anledningar:

1. Ni har ingen mailadress angiven i Min Golf,
  2. Ni har fel mailadress angiven i Min Golf,
  3. Mailet har fastnat i skräpposten,
  4. Ni är junior.

Dom som inte har fått fakturan per mail kommer att få den per post istället.

Vi har tidigare meddelat att det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Byter ni adress, telefonnummer eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter.

Vi har stött på ganska många som inte har någon e-postadress upplagd och även e-postadresser som vi får felmeddelande på. Alla dessa måste vi nu skriva ut och posta vilket tar extra tid, kostar mer och även är sämre för miljön.

Du hittar inloggning till Min Golf här

Inga pappersfakturor from 2021

Vill man få en traditionell faktura nästa år går det bra, men vi kommer ta ut en avi avgift om 50 kr/faktura, denna aviavgift kommer även tillkomma för de som inte har någon e-postadress registrerad.

Har ni en junior som är medlem som ni vet med er inte har mailadress eller kollar sin mail, skriv in målsmans mail. Detta för att slippa aviavgiften nästa år.