Anmäl dig till Golfhäftet Trophy - vinn en plats i finalen på Bro Hof

Tävla i Nordens största partävling – Golfhäftet Trophy! Anmäl dig och en spelpartner till denna roliga greensome-tävlingen på Nacka GK 8 juli.

Golfhäftet Trophy

Golfhäftet Trophy är en öppen tävling för alla födda 2003 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman). Alla spelare som deltar erhåller ett startkit.

Tävlingformatet är greensome i tvåmannalag. Varje spelare ska ha sex tvingand utslag + sex valfria utslag.

Reducerat spelhandicap: 40% hcp av spelaren med högst hcp och 60% hcp av spelaren med lägst hcp. Högsta hcp som får tillgodoräknas är 36 per lagmedlem.

Förstapriset är en plats till finalen på Bro Hof Slott GC 2022!

Alla som kvalificerar sig till en finalplats i Golfhäftet Trophy får bl.a.

• Övernattning i dubbelrum på hotell i Stockholm
  • Shuttle mellan banan och hotellet på tävlingsdagen.
  • Ett fint startkit, med produkter från våra sponsorer och partners
  • Tillgång till klubbens faciliteter, vilket innebär att du får vagn, kan träna på samtliga övningsområden och slå obegränsat med bollar på rangen under tävlingsdagen.
  • En god lunch i Slottsmiljö
  • Chans att ta del av ett extra stort prisbord

Läs mer om årets deltävling och anmäl dig här.