2023 års avgifter finns i Min Golf from 1 januari

Årsavgifterna ligger upplagda i Min Golf och kan betalas from 1 januari 2023

Årsavgift 2023

Inför årets betalning av årsavgifter har vi samlat all tänkbar information och svar på vanliga frågor.

Nu finns din årsavgift avseende ditt medlemskap 2023 upplagd i Min Golf och du kan mellan 1 januari - 28 februari göra din betalning. I år är att det endast möjligt att betala årsavgiften via Min Golf.

Årsavgiften består av en medlemsavgift och en spelavgift. Observera att du måste genomföra två separata betalningar för spel- och medlemsavgift. Ditt medlemskap blir aktiverat först när båda avgifterna är betalda. Har du sedan tidigare ett bagskåp ligger även denna avgift upplagd i Min Golf.

Ditt medlemskap med vald spelavgift löper på tills vidare så länge du inte själv säger upp det. Uppsägning av medlemskap eller förändring av medlemskategori skall meddelas senast 30 november innevarande kalenderår enl. klubbens stadgar.

• Logga in med ditt golf-id på mingolf.se
  • Klicka på obetalda avgifter
  • Bocka i aktuell avgift (ett köp för medlemsavgift och ett för spelavgift samt ev bagskåpsavgift)
  • Läs igenom köpevillkor och godkänn dessa
  • Betala med kort, swish eller faktura
  • Klart!

Efter betalning hittar du ditt kvitto på Min Golf som bland annat kan användas som friskvårdsunderlag.

Guide till hur du betalar på Min Golf (PDF)

Guide till hur du betalar på Min Golf (filmklipp)

Vanliga frågor & svar

När kan jag betala mitt medlemskap?
Du hittar din årsavgift för betalning på Min Golf från den 1januari 2023.

När är förfallodatum?
Årsavgiften ska vara betald senast den 28 februari 2023.

När aktiveras mitt medlemskap?
Ditt medlemskap aktiveras automatiskt när hela årsavgiften (medlemsavgift + spelavgift) är betald från den 1 januari 2023. Tänk på att betala in för att aktivera ditt medlemskap om du tex ska ut på resa och spela golf.

Kan jag få en faktura istället?
Årsavgiften ska betalas via Min Golf men om du har tekniska problem, hjälper vi dig gärna. (Kansliet öppnar igen den 9 januari efter jul/nyårsledighet)

Vilka betalmetoder kan jag välja mellan?
På Min Golf kan du betala årsavgiften med kort, swish eller faktura.

Jag ser avgifterna upplagda men det går inte att klicka i för att betala..

Avgifterna är upplagda men betalning kan inte göras före 1 januari 2023.

Kan jag delbetala årsavgiften?
Det är möjligt att delbetala via Swedbank Pay, mer information här. Eller om du har ett MoreGolf Master Card kort, mer information här. Delbetalning administreras av externa parter därmed kan dyra påminnelseavgifter tillkomma.

Var hittar jag mitt kvitto?
Efter erlagd betalning hittar du ditt kvitto i Min Golf under ”mina inställningar” -> ”genomförda betalningar”. Mer information här.

Jag har inte mottagit något mejl om årsavgift?
Vänligen kolla skräpkorgen då mejlet kan fastna där.