Golfhäftet

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien.

Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar.

Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

På Nacka Golfklubb gäller golfhäftet helgfria vardagar om inget annat visas här.

Välkommen att köpa ditt häfte direkt via formuläret nedan eller i receptionen. Häftet kan du hämta ut i receptionen eller få hemlevererat till din brevlåda. Om du väljer hemleverans så tillkommer 29 kr i leveransavgift. Betalning sker via swish. Swisha totalbeloppet till:

Golfhäftet kostar 495 kr

Golfhäftet plus kostar 694 kr

Hemleverans kostar 29 kr

Tack för din beställning!