Inbjudan - Prova på dag för Paragolfspelare

Har du en funktionsnedsättning och vill börja med golf – Då är du välkommen till Nacka Golfklubb

Nacka Golfklubb har sedan flera år verksamhet för Paragolf och vi vill gärna välkomna fler!

Vi vänder oss med denna inbjudan till alla som har någon form av funktionsnedsättning, ålder eller erfarenhet spelar ingen roll, huvudsaken är att du är intresserad av golf.

Vi träffas utanför klubbhuset (ev. ledsagare eller assistent ordnas av er) och provar sedan tillsammans på att både slå långt, kort och putta. Vi kommer att informera om oss, Paraverksamheten, träningstillfällen och kostnader.

Prova-på tillfället är helt kostnadsfritt och vi bjuder på fika.

Välkommen till oss lördagen den 8/5 kl. 13:00-14:30

Anmälan sker till vår tränare raymond@nackagk.se eller Kansliet info@nackagk.se

Har du fler frågor eller vill ha mer information, tveka inte att kontakta oss!

Välkommen önskar vi på Nacka GK