Åtgärder för dig som spelar golf eller besöker Nacka Golfklubb

Nacka Golfklubb följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och har därmed följande bestämmelser som gäller tillsvidare:

Vid och runt klubbhuset

• Betalning av greenfee erbjuds ske via swish om så önskas.
  • Medlemmar kan ankomstmarkera sig via app.
  • Vi undanber våra gäster att använda våra omklädningsrum.
  • Scorekort kommer att finnas i låda vid första tee.
  • Vi kommer ha extra städning i våra klubbhus.
  • I receptionen använder vi tejpmarkering på golvet för att säkerhetsavstånd hålls.
  • Vi vill att max 3 kunder är i shop/reception samtidigt. Håll ett socialt avstånd på 2 meter.
  • Vi tillhandahåller handdesinfektion i klubbhuset vid våra entréer.
  • Vi har ingång endast genom stora entrédörren (den gröna) och utgång endast genom receptionsdörren (den blåa) vi försöker så ofta vädret tillåter att hålla dörrarna öppna för att ni inte ska behöva ta i handtagen.
  • Vi använder desinfektionsmedel på handtagen till hyrvagnarna och har uppmärkt vilka som är klara för uthyrning.

På banan

• Låt flaggan sitta kvar i hålet.
  • Kratta inte bunkrarna, snygga istället till med foten eller klubban.

Övrigt

• Aktuell information från Folkhälsomyndigheten finns uppsatta på Nacka Golfklubb.
  • Vi vill att våra besökare ska ha en god handhygien och hosta/nysa i armvecket, alla ska vara extra noga med hygienen vid ev toalettbesök samt undvika att röra ögon, näsa och mun.
  • Det är förbud mot att visas hos oss vid feber, hosta och övriga sjukdomssymtom (gäller både besökare och personal).