Säsongspersonal 2019

Vi söker personal till vår reception under perioden maj-september

Vi söker personal till vår reception för säsongen 2019. Som receptionist är man ett av anläggningens ansikten utåt vilket innebär att vi söker en glad, utåtriktad och ansvarstagande person med känsla för service.

Du kommer hjälpa våra medlemmar och gästande golfare med sedvanliga receptionsuppgifter så som incheckning, betalningar, bokningar, medlemsservice och även påfyllning av varor i shop och uppdatering av hemsida. Du ska hålla ordning och reda i och utanför shop och omklädningsrum.

Ett plus är om du är golfintresserad eller golfare själv.

Kunskaper

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Word och Excel, erfarenhet av GIT (Golfens IT-system) är meriterande. Önskvärt är även tidigare erfarenhet från servicebranschen och goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är timanställning under perioden första maj till sista september, schemalagt helgarbete varannan helg. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt då vår säsong börjar i maj. Intervjuer sker därför löpande.

Skicka din ansökan till Nacka Golfklubb, Box 4058, 131 04 Nacka eller via e-post till anna@nackagk.se