Så var det äntligen dags för Startslaget 2018

Nu är det klart! Lördagen den 5 maj är det dags att börja årets tävlingssäsong på Nacka GK!!

Startslaget 2017 Vinnarbollen

Säsongen börjar som vanligt med en av årets roligaste och mest avslappnade tävlingar - Startslaget!

Tävlingen för klubbens medlemmar infaller första helgen i maj så anmäl dig du också för att träffa många av Nacka golfklubbs trevliga medlemmar.

Följande information om tävlingen är saxat från Tävlingskalendern.

"Scramble med lottade lag, sopplunch ingår i startavgiften 140:-/person. Kanonstart klockan 08:00. Samling från 07:15, kom itid och ha gärna jämna pengar för snabb incheckning. Prisutdelning vid lunchen. ETH (Exact tävlingshandicap) krävs inte för att motta pris."

Nytt för i år är att Startslaget spelas med laghcp (reducerat) så att en eventuell ojämn laglottning inte ska göra att vissa lag kännas oslagbara.

Anmäl dig på Min Golf, senast onsdagen den 2:a maj kl. 19.00.