Så var det äntligen dags för Startslaget 2018

Lördagen den 5 maj är det dags att börja årets tävlingssäsong på Nacka GK!!

Startslaget 2017 Vinnarbollen

Säsongen börjar som vanligt med en av årets roligaste och mest avslappnade tävlingar - Startslaget!

Tävlingen för klubbens medlemmar infaller första helgen i maj så anmäl dig du också för att träffa många av Nacka golfklubbs trevliga medlemmar.

Följande information om tävlingen är saxat från Tävlingskalendern.

"Scramble med lottade lag, sopplunch ingår i startavgiften 140:-/person. Kanonstart klockan 08:00. Samling från 07:15, kom itid och ha gärna jämna pengar för snabb incheckning. Prisutdelning vid lunchen. ETH (Exact tävlingshandicap) krävs inte för att motta pris."

Anmäl dig på Min Golf, senast onsdagen den 2:a maj kl. 19.00.

OBS! På grund av den sena vårens ankomst finns en viss risk enligt vår banchef Jonas att banan ännu inte hunnit växa till sig så mycket att den är spelbar förrän senare i maj. Beslut om när banan öppnas kommer Jonas ge besked om så fort han vet att banan klarar av spel.

Om banan inte är öppnad till den 5 maj kommer tävlingen tyvärr ställas in då det i efterföljande helg är en annan tävling - Asian Tour. Besked om inställd tävling ges av Tävlingskommittén senast den 2 maj.