SM Klubblag 19-20 juli

SM Klubblag

Nacka Golfklubb arrangerade fredag-lördag 19-20 juli tävlingen SM Klubblag, Division 2 där även Nacka deltog med ett lag. Tävlingarna gynnades av vackert väder och spelarna i de deltagande lagen visade på nya möjligheter att spela banan.

Saltsjöbaden segrade och tillsammans med andraplacerade Wermdö får de nästa år spela i Division 1. Nacka spelar vidare i Division 2 trots att Micke Haupt gjorde HIO på hål 16.

Arrangemanget genomfördes utan missöden och Nacka fick mycket beröm för banan, och framförallt för de fina greenerna. Bo Svensson och Marie Valund Bäckman i tävlingsledningen vill även framföra ett stort tack till alla funktionärer som bidrog med en helhjärtad insats. Det var avgörande och vi fick beröm för det. Lennart och Krisna i restaurangen såg till att alla fick god mat och dryck och alla verkade trivas.