Golfhäftet 2018 och 2019

Köp 1st Golfhäftet 2018 och få 2019 för endast 495 kronor! Kampanjen gäller från 7 augusti till 11 oktober.

Har du inte redan köpt Golfhäftet i år så är det dags nu!

Vi erbjuder dig att köpa år 2018 års Golfhäftet och få 2019 års Golfhäftet på köpet.

Du beställer enkelt via Golfklubben genom att maila oss info@nackagk.se eller direkt i receptionen på klubben.

Med Golfhäftet får du mer golf för pengarna. Över 900 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee vid ett tillfälle.

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänster gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftet appen. Har du redan Golfhäftet och vill ladda kortet med plus så är du också välkommen då betalar du 199 kronor.

Om du köper Golfhäftet 2018 inklusive PLUS under denna kampanj så kommer även 2019 års kort bli laddat med PLUS tjänsten. Pris 694 kronor.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

• besöka klubben
  • kontakta Kansliet på tel 08-57036027